Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo
26 mei 2011
Reageer

Bianca Cooper

Bianca in het kort:


Naam: Bianca Cooper

Burgerlijke staat: Getrouwd

Moeder van een zoon en een dochter

Bianca op Twitter: www.twitter.com/Cooperistic

(body)

Hoe zou je jezelf omschrijven in 3 woorden?
Spontaan, met humor en inhoud

Het motto van Eva is 'Zij maakt verschil'. Hoe wil jij verschil maken?
Ik hoop wel dat mijn leven ertoe doet. Ik geloof niet dat ik hier ben om gewoon met de flow mee te gaan, ik wil iets met mijn leven doen. Dat is wel een dagelijks besef. Zijn in Christus, daar wil ik verschil mee maken. Ik wil bijvoorbeeld graag verschil maken in mijn werk en vriendschappen.

Wat is je slechtste eigenschap?
Ik zie graag dat dingen gaan zoals ik het wil.

Wat is je mooiste ervaring bij Eva?
Eigenlijk vind ik werken bij Eva elke dag een feestje, maar de reizen die ik heb mogen maken, zijn wel heel bijzonder. De laatste was afgelopen februari: Eva's lezersreis naar Thailand. Naast de reizen voor Eva's goede doelen, heb ik ook veel gereisd voor de lifestylerubriek waarin we naast een modereportage ook de cultuur en het toerisme van een land onder de loep namen. Het mooiste aan deze reizen was dat we in die landen ook christenvrouwen mochten ontmoeten. De inspirerende verhalen van deze vrouwen lieten zien dat God wereldwijd aan het werk is. Zo zie je dat God groter is dan onze cultuur alleen.

Ben je een ochtendmens of een avondmens?
Geen van beide eigenlijk. Maar eerder een ochtendmens dan een avondmens.

Liever een boek of liever een film?
Ik lees liever een boek. Ik kan echt genieten van lezen, ik ga er helemaal in op. Ik heb niet echt een lievelingsboek. Het verschilt eigenlijk per periode. Ik heb net Het meisje in de trein gelezen van Irma Joubert, dat vond ik een mooi boek. Maar als je het me over een maand vraagt, kan het weer heel anders zijn.

Wat is het mooiste compliment dat je ooit gekregen hebt?
Een vriendin van me die niet gelooft, zei ooit tegen me dat ze zag dat ik anders was. Ze dacht dat dat te maken had met mijn geloof. Dat vond ik heel bijzonder.

Zijn er andere tijdschriften die je graag leest? Welke?
LINDA., Psychologie
, op zijn tijd Libelle en Margriet, Red, Opzij. Eigenlijk alles wel :-)

Waar heb jij een zwak voor?
Als ik zie dat mensen niet goed in hun vel zitten. Ik wil ze dan graag helpen.

Reacties