Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo
26 mei 2011
Reageer

Marlies Medema

Marlies in het kort

Naam: Marlies Medema

Burgerlijke staat: Getrouwd

Moeder van een zoon en een dochter

Marlies op Twitter: www.twitter.com/medemamaatje

(body)

Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden?
Een gevoelsmens, dol op kleur en van het harmoniemodel.

Het motto van Eva is 'Zij maakt verschil'. Hoe wil jij verschil maken?

Ik hoop van wel :-) Ik probeer in elk geval te leven in de voetsporen van Jezus en mijn tijd beschikbaar te stellen aan God. Zo maak ik naast mijn werk tijd vrij voor vrijwilligerswerk op school, in de kerk en in de buurt.

Wat is je slechtste eigenschap?

Ik ben niet zo'n ster in het trekken van mijn grenzen. Als ik iets leuk vind, kan ik er moeilijk mee ophouden, of het nu om werken, eten of tv-kijken gaat. Daarom kijk ik bijvoorbeeld geen dramaseries. Daar komt nooit een eind aan ;-)

Wat is je mooiste ervaring bij Eva?

Werken bij Eva is voortdurend een mooie ervaring, haha. Maar wat veel indruk op me heeft gemaakt, was de reis die ik heb mogen maken naar Eva's goede doel op Borneo. Enorm inspirerend om te zien hoe mensen, in dit geval Ronny Heyboer en zijn team, verschil kunnen maken in de levens van kinderen die anders geen toekomst zouden hebben.

Ben je een ochtendmens of een avondmens?

Een middagmens, mag dat ook?

Liever een boek of liever een film?

Dat hangt van het boek of de film af. Het boek dat ik nu aan het lezen ben, is Zeg dat je bij hen hoort van Uwem Akpan. Een boek over de leefsituatie van kinderen in Afrika. Heel mooi, maar heftig. Voor de ontspanning is een film wel erg fijn. Gisteravond heb ik met mijn zoon Verschrikkelijke Ikke gekeken. Heel komisch.

Wat is het mooiste compliment dat je ooit gekregen hebt?

Mijn kinderen zeggen af en toe dat ik de liefste mama van de wereld ben. Hoewel ik dat betwijfel, maakt het me wel blij.

Zijn er andere tijdschriften die je graag leest? Welke?

Linda, J/M, Esta, Psychologie Magazine, Libelle...

Waar heb jij een zwak voor?
Drop. En dan met name de gesuikerde variant.

Reacties