Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo
27 september 2016 in Eva culinair
Reageer

Recept romantische fudge

 

BENODIGHEDEN 

150 gram pure chocolade callets*
100 gram Pierre Noir callets*
150 gram hazelnootpasta
1 blikje (ca. 400g) gecondenseerde melk
40 g boter
1/2 theelepel grof zeezout

20 suikerhartjes
Bakvorm van 20x20 cm, bekleed met bakpapier

 

* Je kunt de chocolade callets bestellen in de webshop van Chocolaterie Pierre: www.chocolateriepierre.nl

 

 

BEREIDINGSWIJZE

Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer dit tot een glad mengel. Giet het chocolademengsel in het bakblik, bestrooi het met zeezout en zet het daarna minimaal 4 uur in de koelkast. Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.

Decoreer met de suikerhartjes.
Eet smakelijk!

 

Tip. Je kunt de fudge beter snijden als je het mes eerst even onder de warme kraan houdt.

Reacties