Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo
9 januari 2017
Reageer

Vijf tips voor de lekkerste stamppot

Ben jij ook zo gek op stamppot? Hilde, Elles, Martineke, Hedi en Marlies geven je hun tip voor een smakelijk avondmaal.

Crossmediaal redacteur Hilde:

"Probeer eens van groenten die je normaal minder lekker vindt een stamppot te maken. Spruitjesstamppot vind ik daar echt een voorbeeld van!"

 

Producer Elles:

“Ik heb de groenten voor hutspot jarenlang gekocht bij de supermarkt, maar nooit smaakte het zoals bij mijn moeder. Mijn tip: koop de wortels en uien niet in de supermarkt, maar snijd het zelf met de keukenmachine. 100 keer lekkerder!”

 

Crossmediaal redacteur Martineke

"Roer een klontje roomboter door de boerenkool-/zuurkoolstamppot voor extra smeuïgheid.
En… maak eens een zuurkoolstamppot met zoete aardappel. Het zoete met zure is een heerlijke combinatie!"

 

Productiestagiair Hedi:

"Ik strooi altijd een versnipperd uitje over de boerenkoolstamppot: een aanrader!"

 

Eindredacteur Marlies:

"Ik meng cashewnootjes door hutspot en andijviestamppot. Heerlijk! Trouwens, andijviestamppot is ook lekker met blokjes kaas erdoor."

Reacties