Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo
18 april 2017
Reageer

Stage lopen bij Eva

Eva is op zoek naar drie nieuwe stagiairs voor in september! We zoeken iemand op het gebied van online, het blad en productie. Ben jij misschien degene die we zoeken? Reageer dan snel op een van de drie vacatures!

Stage 1: Blad

Ben jij een echte schrijver? Iemand die blij wordt van het creëren van verhalen, en die praktisch, nauwgezet en communicatief is? En wissel jij het schrijven van artikelen graag af met het beantwoorden van correspondentie of het notuleren van vergaderingen? Word stagiair bij Eva!

Eva

Eva is het crossmediale concept van de EO speciaal voor vrouwen. Naast het blad bestaat Eva uit Eva-evenementen en zijn we actief op internet en social media. Bij al deze redactionele processen komen allerlei aanvullende werkzaamheden om de hoek kijken: het verzamelen van teksten, de administratie van onderwerpen, correspondentie met lezers en het voorbereiden en uitwerken van brainstorms. We zoeken daarvoor een proces-ondersteunende en nauwgezette stagiair.

Wat ga je doen?

-  Je schrijft bijdrages voor Eva-magazine;

-  Je ondersteunt de eindredacteur bij het redactieproces, onder andere in de correctie van artikelen en het bewaken van de deadlines;

-  Je houdt onderwerpen bij die bruikbaar zijn voor Eva-magazine en Eva online;

-  Je denkt mee bij brainstorms en notuleert;

-  Je biedt redactionele capaciteit en ondersteuning aan het team wat betreft internet;

-  Je bent online aanwezig op de diverse platforms (o.a. Facebook, Twitter) namens Eva;

-  Je wordt incidenteel ingezet voor de Eva-activiteiten. 

Wat zoeken wij in jou?

-  Je hebt een goed gevoel voor taal en voor de opbouw van verhalen;

-  Je bezit een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal – spelfouten komen bij jou nauwelijks voor;

-  Je bent bezig met een relevante opleiding zoals journalistiek, communicatie, interactieve media of media & informatie management;

-  Je kunt goed overweg met Mac en hebt ervaring met Word en Excel;

- Je hebt kennis van social media, zoals Facebook, instagram en Twitter;

-  Je staat je mannetje/vrouwtje binnen een dynamische omgeving;

-  Je bent enthousiast, zelfstandig, proactief en nauwkeurig;

-  Je bent christen en wil samen met ons vorm geven aan onze slogan 'Zij maakt verschil’.

-  Je bent goed op de hoogte van het concept Eva (magazine, website, evenementen) en de inhoud ervan.

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage voor vijf maanden vanaf september 2017. In overleg zijn andere data en stageperiodes eventueel mogelijk, maar de stage moet minimaal 4 maanden duren.

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Martineke Poppe (martineke.poppe@eo.nl) of reageer via het online sollicitatieformulier. Ook voor meer informatie kun je Martineke mailen.

Stage 2: Online

Ben jij een echte duizendpoot als het gaat om internet en social media en wil je graag meedenken in crossmediale projecten voor Eva? Houd je van de veelzijdigheid hiervan? Word dan onze stagiair!

Eva

Eva is het crossmediale concept van de EO speciaal voor vrouwen. Naast het blad bestaat Eva uit Eva evenementen en zijn actief op internet en social media.

Eva steekt veel tijd en energie in het ontwikkelen van de website en meer zichtbaarheid op diverse sociale platforms. We zoeken daarvoor een internetbehendige stagiair die creatief kan schrijven, gevoel heeft voor beeld en in staat is om online filmpjes te maken of bereid zich hierin te bekwamen.

Wat ga je doen?

-  Je biedt redactionele capaciteit en ondersteuning aan het team, in het bijzonder voor de website: eva.eo.nl;

-  Je werkt en denkt mee aan (nieuwe) crossmediale projecten;

-  Je verzamelt online content en zet die uit;

-  Je bent veel online aanwezig op de diverse platforms (o.a. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest) namens Eva;

-  Je bent in staat videofilmpjes en/of foto’s te maken voor onze website en Facebook;

-  Je schrijft daarnaast enkele bijdragen voor het blad;

-  Je wordt incidenteel ingezet voor de Eva-activiteiten. 

Wat zoeken wij in jou?

-  Je bent van nature veel bezig met internet en social media;

-  Je bent bezig met een relevante opleiding zoals journalistiek, communicatie, interactieve media of media & informatie management;

-  Je hebt ervaring met het werken met diverse soorten CMS, Photoshop en iMovie en kunt goed overweg met Mac en PC;

-  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

-  Je staat je mannetje/vrouwtje binnen een dynamische omgeving;

-  Je bent enthousiast, zelfstandig, proactief, nauwkeurig en creatief (in woord en beeld) en beschikt over een goede dosis humor;

-  Je bent christen en wil samen met ons vorm geven aan onze slogan 'Zij maakt verschil’.

-  Je bent goed op de hoogte van het concept Eva (magazine, website, evenementen) en de inhoud ervan. 

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage voor vijf maanden vanaf september 2017 In overleg zijn andere data en stageperiodes eventueel mogelijk, maar de stage moet minimaal 4 maanden duren. 

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week. 

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Marlies Medema (marlies.medema@eo.nl) of reageer via het online sollicitatieformulier. Ook voor meer informatie kun je Marlies mailen.

Stage 3: Productie-asssistent

De EO is een bedrijf met een missie! We willen mensen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Dit doet de EO middels televisie, radio, internet, tijdschriften én ook evenementen. Door het jaar heen organiseren we veel evenementen voor onze leden. Denk bijvoorbeeld aan de EO-Jongerendag, maar ook aan kleinere evenementen zoals de diverse evenementen van Eva. 

Afdeling Eva

In het najaar werk je vooral voor afdeling Eva. Eva is het crossmediale concept van de EO speciaal voor vrouwen. Naast het blad maakt Eva ook radio en is ze online actief op social media. Daarnaast organiseert Eva diverse evenementen, waaronder ladiesnights, themadagen en vriendinnenweekenden. 

Afdeling Uitgeven en commercie

Het tweede deel van je stage loop je mee bij afdeling Uitgeven en commercie. Binnen dit team wordt gewerkt aan verkoopproducten, digitale producties, social media en ook evenementen. Er wordt onder andere gewerkt aan de Nederland Zingt Dag en de EO-Jongerendag. 

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben je onderdeel van het productieteam van verschillende evenementen. Je doet allerlei ondersteunende productionele taken waaronder:

-       Algemene assistentie van producers;

-       Beheer agenda en notulen;

-       Planningen;

-       Uitvoering van programmaonderdelen;

-       Creatieve invulling rond het evenement;

-       Contacten met diverse interne afdelingen.

Wat zoeken wij in jou?

We zijn op zoek naar een stagiair die sociaal is en zelfstandig taken oppakt. Jij bent oplossingsgericht, hebt een oog voor details en je hebt een hart voor evenementen. Ook heb je een mentaliteit die langer duurt dan van 09.00 tot 17.00 uur. Je werkt flexibel en vind het geen probleem om bij evenementen in het weekend te werken. Daarnaast ben je leergierig en inventief. Je zit in je 3e of 4e jaar van een HBO-opleiding gerelateerd aan de media- en entertainmentbranche. In overleg is het mogelijk je afstudeeropdracht te combineren met deze stage. De focus van de stage ligt op evenementen, maar we verwachten een brede interesse en hands-on mentaliteit om ook te assisteren bij andere disciplines van de afdeling.

Waarom zou je kiezen voor de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met de missie om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken in Nederland. Deze missie is verwoord in 'Leef je geloof' en uitgewerkt in drie speerpunten: geloof, samenleving en schepping. Binnen de EO werken enthousiaste professionals in een inspirerend, veilig en innovatief werkklimaat. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.

Stageperiode

Het gaat om een stage voor 4 tot 5 dagen in de week voor een periode van 8 tot 10 maanden vanaf september 2017. In overleg zijn andere data eventueel mogelijk.

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Elles Lans en/of John Grandia naar stages@eo.nl Wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Kijk hier voor meer info over stage lopen bij de EO. En meld je meteen aan voor de stageborrel op 9 mei! 

Reacties