Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva's Zomerfestival 2017 - Extra's

Naast alle festival-onderdelen, is er aansluitend van alles te beleven op het festivalterrein. Lekker eten, drinken en inspiratie!

Bake Sale voor Eva’s Goede Doel

Houd jij van bakken? Maak jij de lekkerste appeltaart, banoffee pie of sachertorte? Dan zijn we op zoek naar jou! We organiseren namelijk Eva’s Zomerfestival Bake Sale voor Eva’s Goede Doel in Namibië. Bak een taart voor Beautiful Kidz en neem hem mee naar het festival. Het opgehaalde bedrag met de verkoop van de taartpunten draagt bij aan projecten voor kinderen en (tiener)moeders. Voor meer info: eva.eo.nl/namibie. De lekkerste en origineelste drie taarten worden beloond met een prijs en vermelding in Eva-magazine. Ben je hierin geinteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar eva@eo.nl, onder vermelding van 'Eva's Bake Sale'. Wees er snel bij, want er is een max aan het aantal inschrijvingen.

Foodtrucks

Verschillende restaurants op wielen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van lekker eten en drinken uit verschillende keukens.

Stands

Als je vaker op een Eva-evenement bent geweest, dan weet je hoe leuk de stands altijd zijn. Van originele kaarten tot de laatste gospel-cd’s en trendy sieraden met een boodschap. Je vindt ze natuurlijk ook op het festival.

Redactie

Zonder jullie geen Eva. Maar ook geen Eva zonder redactie. Dus natuurlijk ontmoet je ze allemaal. Producers, crossmediaal- en eindredacteuren en projectleiders; ze zien ernaar uit je te ontmoeten. Check eva.eo.nl/team