Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva's Zomerfestival 2017 - Festival onderdelen

Eva's Zomerfestival is een feest dat je niet wilt missen. Kom samen met je vriendinnen en heb een heerlijke middag en avond met elkaar.

Om 15.30 uur gaan de deuren van het festivalterrein open en is er een heerlijk welkom met bubbels & bites.

Om 16.30 uur is de opening door hoofdredacteur Minella van Bergeijk, gevolgd door een inspirerende TED-talk door een bekende christen.

Vanaf 17.15 uur kun je terecht bij verschillende festival-onderdelen, die elkaar afwisselen en meerdere keren worden gegeven. Aan jou de keuze welke je wilt bijwonen:

 • Minella meets-café
  Aan de hand van het Onze Vader gaat Minella in gesprek met verschillende inspirerende christenen.
 •  Singer/songwriter-optredens
  Laat je verrassen en geniet van singer/songwriter Delise; een nieuw vrouwelijk muzikaal talent op het Eva-podium. Verliefd geworden op het maken van muziek besluit Delise op jonge leeftijd al haar vrije tijd te stoppen in het studeren op verschillende melodieën en werkt ze aan songteksten. Inmiddels heeft Delise al aardig wat muzikale vlieguren achter de rug en inmiddels ook een eigen album op haar naam met de titel Beloofd.
 • Workshop: Sprekend jezelf
  Vind jij het lastig om het woord te nemen als iedereen naar je kijkt? Laat jij liever een ander de aankondigingen doen tijdens de dienst? Denk jij dat jij het niet in je hebt om te spreken, maar zou je het stiekem best wel willen? Dan mag je deze workshop niet missen! Gabriëlle Dik is presentatiecoach en gelooft dat ook jij alles al hebt ontvangen om jezelf en je boodschap krachtig te presenteren. Ontspannen en op een manier die bij jou past.
 • Op reis door het Onze Vader
  Tijdens Eva’s Zomerfestival kun je in de prachtige EO-kapel ook even de rust opzoeken en virtueel reizen door het Onze Vader (Eva’s jaarthema). Laat je inspireren door stil te staan bij de volheid van dit gebed met aandacht voor aanbidding, voorbede, volharding, geestelijke strijd en luisteren. Ronald Koops begeleidt de stilte met rustgevende aanbiddingsmuziek. Samen met Elise Mannah wordt een speciale versie van het Onze Vader ten gehore gebracht.

Spetterende afsluiter van 20.00-22.00 uur:

Vrienden van Eva-live
Eva
’s Zomerfestival wordt afgesloten met een spetterend concert door verschillende muzikale vrienden van Eva. De vrienden van Trinity openen het concert en verwelkomen tijdens de avond onder andere de volgende artiesten: Matthijn Buwalda, Elise Mannah en Timzingt.