Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva's Zomerwandeling 2017

Eva luidt de zomer in met Eva's Zomerwandeling! Dus, trek je wandelschoenen aan en geniet van een ontspannen en verdiepende dag in de natuur.

Wandelen en ontdekken

'Uw koninkrijk kome'... Deze bekende regel uit het Onze Vader kennen we allemaal. Het is een zin waar verwachting uit spreekt en hoop! Maar verwijst Jezus hier alleen naar de toekomst? Of kunnen we hier op aarde ook al iets van Gods Koninkrijk zien? En kunnen we er zelf misschien zelfs handen en voeten aan geven? Na een inleiding van Jurrien ten Brinke en heerlijke muziek van het zangduo Silk, ga je op pad en ontdek je zelf meer. Terwijl je een van de prachtige wandelroutes loopt, alleen of met vriendinnen, praat je erover, denk je erover na en bid je ervoor. Dus, trek je wandelschoenen aan en geniet van een ontspannen en verdiepende ochtend of middag in de natuur.

Eva's Zomerwandeling in het kort

Thema: Uw Koninkrijk kome

Datum: Zaterdag 20 mei 2017Locatie: 50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66, Ede

Tijden: Schrijf je in voor de ochtendwandeling of middagwandeling

Inloop: Vanaf 8.45 zijn de deuren geopend voor de ochtendwandeling en is er koffie en thee met wat lekkers. Voor de middagwandeling begint deze inloop vanaf 11.15.

Kosten: €19,95 p.p. + reserveringskosten (€2,50 per reservering). Ben je Eva-abonnee, dan krijg je €3,- korting en betaal je €16,95 + reserveringskosten (€2,50 per reservering). Je mag één introducée voor deze kortingsprijs meenemen.

Voor dit bedrag krijg je:

  • Welkom door het Eva-team, een inleiding van Jurrien ten Brinke en muziek van zangduo Silk
  • Een wandelboekje naar keuze. Je kunt vooraf kiezen voor een individuele of vriendinnenwandeling:
  • Koffie/thee met iets lekkers bij aankomst
  • Bij terugkomst een heerlijk fris drankje
  • Een presentje na afloop

Kijk voor meer informatie bij het kopje praktisch.

Na de wandeling trek gekregen? Bij 50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont kun je vanaf 17 uur genieten van een heerlijk Italiaans buffet! Let op: reserveren voor het diner verloopt niet via het aanmeldingsformulier van Eva, maar rechtstreeks via Belmont. Kijk voor meer informatie bij extra.

Reserveren: kan vanaf vrijdag 27 januari, 10:00 uur. Wees er snel bij, want vol = vol!
Blader door het menu hierboven voor alle info en extra's!