Eva Logo
3 februari 2015

Eva's Zomerwandeling

Wegens succes vorig jaar organiseert Eva op zaterdag 13 juni 2015 opnieuw Eva’s Zomerwandeling! Tijdens deze wandeling kun je alleen of samen met je vriendinnen stilstaan bij de plannen en dromen die God voor jouw leven heeft. Wandel jij mee?

In de natuur gebeurt er iets met je. Al wandelend ontstaat er ruimte om naar Gods stem te luisteren. En dat gaan we doen tijdens de wandeling, die in het teken staat van het thema Durf te dromen! Eva-hoofdredacteur Nienke Westerbeek: “Soms verwarren we wereldse verlangens en dromen met Gods plannen en dromen voor ons. De gebrokenheid van onze samenleving beïnvloedt ons meer dan we vaak doorhebben. Op de Eva-wandelingen gaan we op zoek naar wat Gods verlangen voor ons is en maken we tijd en ruimte om Hem te laten spreken.”

Hoe werkt de wandeling?

Je kunt de wandeling zowel met vriendinnen als in je eentje maken. Er zijn twee inhoudelijke varianten, waarover je vooraf bij reservering je keuze kunt maken. De individuele wandeling is vooral gericht op stilte en jouw conversatie met God. Hierin neem je echt de tijd om naar Gods stem te luisteren. Bij de vriendinnenversie van de wandeling verdiep je je ook in wat God wil zeggen, maar er is meer ruimte voor interactie en gezamenlijke opdrachten. 

Ook kies je bij reservering uit op welk tijdstip je wilt wandelen; er zijn meerdere rondes.
Inloop is 30 minuten van te voren. 
1e ronde begint om 10.00 uur: inloop vanaf 9.30 uur
2e ronde begint om 11.30: inloop vanaf 11.00 uur
3e ronde begint om 13.00: inloop vanaf 12.30 uur

Op de dag zelf ontvang je samen met alle andere wandelaars een introductie van eindredacteur Marlies Medema, waarna je kunt starten met je wandeling. Ter plaatse kun je kiezen welke route je wilt wandelen. Je krijgt hiervan een beschrijving mee, tevens zijn er bewegwijzeringsbordjes aanwezig bij de start van de routes. De minimale afstand van een wandeling is 4/5 kilometer, reken daarvoor op 1/1,5 uur wandelen. Maar er zijn vele wandelroutes aanwezig waarmee je ook een 2/3 uur tot een halve dag onderweg kunt zijn. Het Eva-team is tot 17.00 uur aanwezig, dus zorg er voor dat je voor die tijd weer terug bent!

Tijdens je wandeling maak je gebruik van de opdrachten in het boekje. Voel je vrij om pauze te nemen wanneer je dit wilt!

Na afloop meld je je weer bij ons en neem je afscheid met een presentje.

Waar moet je zijn?

De wandeling vindt plaats vanaf Hotel en Congrescentrum Belmont, een prachtig hotel nabij Ede. Vanuit hier wandel je zo de Veluwse bossen in.

Kom je met de trein naar Ede en heb je vervoer nodig naar de locatie?
Bel dan uiterlijk 10 juni even met de receptie (0318-482365) om een ritje in te plannen met de pendelbus. Een enkele rit kost €5,- p.p.
Zorg ervoor dat je uitstapt op station Ede-Wageningen, dan staat er aan de centrumzijde van het station een pendelbus klaar. 

In het restaurant ontvang je een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Daarnaast kun je, wanneer je dit wilt, tegen een kleine meerprijs een speciale Eva-lunch of een picknick voor onderweg bijboeken. Kijk voor meer informatie hierover onderaan deze pagina.

Luid jij op 13 juni met ons de zomer in?

De Eva-wandeling in het kort:

Thema: Durf te dromen!
Datum: Zaterdag 13 juni 2014
Locatie: Hotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66, Ede
Verschillende vertrektijden: 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur
Kosten: €9,50 p.p. + reserveringskosten (€2,50 per reservering).

(Wanneer je tot vier personen tegelijkertijd boekt, betaal je slechts eenmaal de reserveringskosten.)

Voor dit bedrag krijg je:
·       Welkom door het Eva-team en inleiding door eindredacteur Marlies Medema
·       Een wandelboekje naar keuze (individueel of samen met vriendinnen)
·       Koffie/thee met iets lekkers
·       Een presentje na afloop

Reserveren kan vanaf dinsdag 17 februari, 10:00.
Wees er snel bij, want vol = vol!

Trek in iets lekkers?

Als je gaat wandelen, is goed eten en drinken altijd prettig. Neem een flesje water mee en bedenk of je zelf je lunch wilt meenemen of niet. Goed om te weten hierbij:
Hotel en Congrescentrum Belmont, het begin- en eindpunt van de wandeling, biedt op 13 juni enkele catering-arrangementen aan die je vrijblijvend kunt bijboeken wanneer je dit wilt. Speciaal voor Eva zijn de arrangementen aangeboden met kennismakingskorting. Zeker het proberen waard! 
 
In het reserveringsformulier kun je als extra opties kiezen:

  • Eva Picknick-arrangement à € 6,50 p.p.: deze heeft als inhoud: een broodje gezond, een halve wrap, 1 stuks handfruit, fruityoghurt, vruchtensap, servetten/lepel. Handig voor onderweg!
  • Eva Lunch à € 5,95 p.p.: een seizoenssoepje en een 'taartpunt' brood, dat is een punt Turks brood belegd met sla/rauwkost en diverse soorten luxe beleg.
  • Eva High Tea à € 9,50 p.p.: lekker nagenieten met 3 luxe sandwiches, een quiche, bladerdeeg appelpuntje, huisgemaakte chocola, bonbons, mini-muffins en 2x koffie of thee. Deze is te nuttigen in het restaurant van Belmont na afloop van de wandeling. (Let op: minimaal 2 personen per High Tea)


Van tevoren reserveren is voor alle drie de opties verplicht.
Tevens is het ook noodzakelijk om te reserveren voor de wandeling zelf. 

Let op: met name voor de High tea is beperkt plaats!