Eva Logo
29 oktober 2015

Eva's LadiesNight 18 februari 2016

Gezellig samen met je vriendinnen een avondje naar een film mét inhoud? Kom naar Eva’s LadiesNight op donderdag 18 februari in Ede. We draaien de prijswinnende en indrukwekkende film The Good Lie. Een waargebeurd verhaal over kinderen die de Soedanese burgeroorlog proberen te ontvluchten. ***Eva's LadiesNight is inmiddels uitverkocht!***

Waar gaat The Good Lie over?
Een groep jonge kinderen verliest zijn ouders tijdens de Tweede Soedanese Burgeroorlog. Ze reizen samen naar een vluchtelingenkamp in Ethiopië. Vanuit het kamp krijgen vier van hen de kans om naar de Verenigde Staten te verhuizen. Die kans grijpen ze. De uitgesproken Carrie Davis (Reese Witherspoon) vangt drie van hen op. Het cultuurverschil is immens en dit levert hilarische momenten op. Carrie probeert de drie mannen te herenigen met hun achtergebleven zus. Lukt het hen om een nieuw leven op te bouwen?

 Wat heeft LadiesNight naast de film nog meer te bieden?
- Bakje koffie of thee met wat lekkers.
- Mogelijkheid tot napraten over de inhoud van de film met filmvragen
- Afsluiting met een presentje
- Na afloop een drankje en zoutje
- Verschillende leuke stands

Stichting Gave
Er wordt gecollecteerd, de opbrengst hiervan gaat naar Stichting Gave. Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie die werkt onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. 

Eva's LadiesNight in het kort
Film: The Good Lie
Datum: Donderdag 18 februari 2016
Locatie: Cinemec, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE in Ede
Kosten: € 15,50 per persoon (exclusief € 2,50 reserveringskosten; maximaal 4 personen per reservering, wijzigen niet mogelijk!)
Voor € 4,50 kun je parkeren bij Cinemec, dit kan contant of met pin worden betaald.

Tijden programma
Deur open:      18.15 uur
Start film:       19.30 uur
Einde avond:   ca. 22.00 uur

Reserveren
Reserveren voor Eva’s LadiesNight is mogelijk vanaf donderdag 5 november 10.00 uur. Klik hiervoor op de button rechts bovenaan deze pagina (zichtbaar vanaf donderdag).

Let op: annuleren is bij dit evenement niet mogelijk.
Er zijn enkele rolstoelplekken beschikbaar in de zaal. Liefhebbers hiervoor moeten uiterlijk 2 weken van tevoren mailen naar [email protected]. De bevestigingsmail met reserveringsgegevens dient hierbij meegestuurd te worden.