Eva Logo
17 december 2015

Eva's Zomerwandeling 2016 - uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht. Toch wandelen?

Hoe werkt de wandeling?

Je kunt de wandeling zowel alleen als met vriendinnen maken. Voor beide maken we een variant:
- Individuele wandeling: Deze is vooral gericht op stilte en jouw gesprek met God. Hierin neem je echt de tijd om naar Gods stem te luisteren.
- Vriendinnenwandeling: Hierbij proberen we ook Gods stem te verstaan en is er bovendien ruimte voor interactie dankzij de gezamenlijke opdrachten. 

Bedenk van tevoren welke variant je wilt volgen, want dit geef je al op bij de reservering.

Verder kies je bij je reservering op welk tijdstip je wilt wandelen; er zijn meerdere rondes.
De inloop is 30 minuten van te voren.
- De 1e ronde begint om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
- De 2e ronde begint om 11.30, inloop vanaf 11.00 uur
- De 3e ronde begint om 13.00, inloop vanaf 12.30 uur

We starten de wandeling gezamenlijk met een Eva-welkom en korte introductie in 50/50 Hotel Belmont. Daar kun je ook kiezen welke route je wilt wandelen. Je krijgt hiervoor een beschrijving mee, tevens zijn er bewegwijzeringsbordjes aanwezig bij de start van de routes. De minimale afstand van een wandeling is 4/5 kilometer, reken daarvoor op ca. 1,5 uur wandelen. Maar er zijn vele wandelroutes aanwezig waarmee je ook 2 tot 3 uur tot een halve dag onderweg kunt zijn. Het Eva-team is tot 17.30 uur aanwezig, dus zorg ervoor dat je voor die tijd weer terug bent! Tijdens de wandeling maak je gebruik van de opdrachten in het boekje. Maar je loopt de route in je eigen tempo; voel je vrij om pauze te nemen wanneer je dit wilt! Na afloop meld je je weer bij ons in het hotel en wacht er een leuk presentje op je. Je kunt hier ook nog napraten of bidden met een van de gastvrouwen.

Waar moet je zijn?
De wandeling start bij 50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont, een prachtig hotel nabij Ede. Vanuit hier wandel je zo de Veluwse bossen in.

Kom je met de trein naar Ede en heb je vervoer nodig naar de locatie?
Bel dan uiterlijk 7 juni even met de receptie (0318-482365) om een ritje in te plannen met de pendelbus. Een enkele rit kost €5,50 p.p.
Zorg ervoor dat je uitstapt op station Ede-Wageningen, dan staat er aan de centrumzijde bij de bloemenkiosk van het station een pendelbus klaar.
In het restaurant ontvang je een kopje koffie of thee met iets lekkers.
Daarnaast kun je, wanneer je dit wilt, voor een gunstige prijs een speciale Eva-lunch of een picknick voor onderweg bijboeken. Kijk voor meer informatie hierover onderaan deze pagina.
Luid jij op 11 juni met ons de zomer in?

De Eva-wandeling in het kort:
Thema: Gods beloften voor jou
Datum: Zaterdag 11 juni 2016
Locatie: 50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66, Ede
Verschillende vertrektijden: 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur
Kosten: €10,95 p.p. + reserveringskosten (€2,50 per reservering).
(Wanneer je tot vier personen tegelijkertijd boekt, betaal je slechts eenmaal de reserveringskosten.)

Voor dit bedrag krijg je:

- Welkom door het Eva-team en inleiding door Eva-redacteur Martineke Poppe
- Een wandelboekje naar keuze (variant: individueel of variant: samen met vriendinnen)
- Koffie/thee met iets lekkers bij aankomst
- Bij terugkomst een fris drankje
- Een presentje na afloop
Reserveren kan vanaf donderdag 4 februari, 10:00 uur.
Wees er snel bij, want vol = vol!

Trek in iets lekkers?
Als je gaat wandelen, is goed eten en drinken altijd prettig. Neem een flesje water mee en bedenk of je zelf je lunch wilt meenemen of niet. Goed om te weten hierbij:
50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont, het begin- en eindpunt van de wandeling, biedt op 11 juni enkele catering-arrangementen aan die je vrijblijvend kunt bijboeken wanneer je dit wilt. Speciaal voor Eva zijn de arrangementen aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Absoluut aan te raden! 

In het reserveringsformulier kun je als extra opties kiezen:
- Eva Picknick à € 8,50 p.p.. Deze heeft als inhoud: 2 belegde luxe zachte broodjes, waarvan 1 met kipfilet, sla en rauwkost en 1  met brie, sla en rauwkost. Verder 1 mueslibol, een fruitsapje en een candybar. Deze wordt meegegeven voor tijdens de wandeling in een tas of mand.
- Eva Lunch à € 8,50 p.p.. Dit houdt in: 1 quichepunt; 2 belegde zachte broodjes, waarvan 1 met kaas of kipfilet, sla en rauwkost en 1 met zalm of brie, sla en rauwkost. Verder 1 mueslibol, koffie/thee/melk/karnemelk en vers handfruit.

Je dient in het formulier eerst je deelname voor de wandeling zelf te reserveren.
Daarna kun je kiezen voor een catering-arrangement. Let op: in verband met de inkoop door het hotel is het niet mogelijk om ter plaatse nog een Eva-picknick of Eva- lunch te bestellen. Wel beschikt het restaurant over een menukaart met diverse overheerlijke gerechten.

Annuleren en wijzigen van je reservering
Bij annuleren t/m vrijdag 13 mei betaal je €2,50 per reservering.
Bij annuleren van zaterdag 14 mei t/m vrijdag 27 mei betaal je 50% van het reserveringsbedrag aan annuleringskosten.
Annuleren vanaf zaterdag 28 mei kost het volledige bedrag.
Wijzigen van een reservering t/m vrijdag 27 mei kost € 2,50 per keer.
Wijzigen van een reservering vanaf zaterdag 28 mei is niet meer mogelijk.

 

Ga je lekker mee naar buiten? Op zaterdag 11 juni 2016 organiseren we voor de derde keer Eva’s Zomerwandeling! Het thema van dit jaar is Gods beloften voor jou. Gods Woord staat vol met beloften die ook gelden voor jou, soms zelfs heel persoonlijk. Een aantal van die beloften houden we tijdens Eva’s Zomerwandeling aan je voor. En terwijl je een van de prachtige wandelroutes loopt, alleen of met vriendinnen, praat je erover, bid je ervoor en ontdek je hoe ook jij je aan deze liefdevolle woorden vast mag houden. Dus, trek je wandelschoenen aan en geniet van een ontspannen en verdiepende ochtend of middag in de natuur.