Eva Logo
24 februari 2016

Eva's Sponsorwandeling 2016

Eva’s sponsorwandeling (‘Eva wandelt voor Namibië’) is een sponsorloop die op zaterdag 17 september wordt georganiseerd in natuurgebied de Soester Duinen. Je kunt kiezen uit meerdere wandel-afstanden: 8, 10 en 12 kilometer. Met deze sponsorloop willen Eva en Beautiful Kidz (www.beautifulkidznamibia.nl) geld ophalen voor de pre-school in de achterstandswijk Katutura in het Namibische Windhoek. In deze wijk leven gezinnen ver onder de armoedegrens. Veel mensen zijn drager van het HIV-virus of lijden aan Aids. In drie van de vier gezinnen is er onvoldoende voedsel. Dankzij Beautiful Kidz kunnen kinderen van vier en vijf jaar oud naar school en krijgen ze gezonde voeding, liefde en kans op een beter leven. Wandel jij mee?

Hoe werkt Eva’s sponsorwandeling?

De Eva-sponsorwandeling begint bij het reserveren van je toegangsbewijs. Dit kan via de reserveerbutton of door hier te klikken. Je bent dan verzekerd van een plaats tijdens de sponsorloop op 17 september.

Daarna ga je op zoek naar sponsors die de door jou gekozen afstand willen sponsoren. Op de sponsorkaart kun je de gegevens noteren. Download hier de sponsorkaart.

De compleet ingevulde sponsorkaart neem je op 17 september mee naar Eva wandelt voor Namibië. Daar mag je via een machtigingskaart het totaal gesponsorde bedrag doneren.

Het bedrag zal daarna van je bankrekening afgehaald worden.

Hoe ziet het programma van Eva wandelt voor Namibië eruit?

Op zaterdag 17 september verwelkomen Eva & Beautiful Kidz je onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers op een van onderstaande starttijden bij restaurant De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188 in Soest.

Start eerste wandeling: 10.00 uur (inloop 9.15 uur) 

Start tweede wandeling: 11.30 uur (inloop 10.45 uur) 

Bij binnenkomst ontvang je Eva’s Beautiful Kidz-wandelboekje met inspirerende informatie voor de wandeling, o.a. over Eva’s Goede Doel en de mensen uit Namibië voor wie we dit allemaal doen.  

Tijdens de wandeling passeer je verschillende ‘pleisterplaatsen’ waar je Eva of Beautiful Kidz kunt ontmoeten.

In het reserveringsformulier maak je ook een keuze voor de afstand die je gaat lopen; 8, 10 of 12 km. Goed om te weten, is dat alle routes de diverse pleisterplaatsen passeren. 

Na afloop van de wandeling ontvang je nog een speciaal presentje.
Wil je meer weten over Eva’s Goede Doel in Namibië? Klik   hier.

Kosten

Deelname aan Eva’s sponsorwandeling bedraagt € 7,50 (excl. € 2,50 reserveringskosten, maximaal 4 personen per reservering) voor de onkosten van de wandeling (zoals het wandelboekje, koffie/thee, locatie etc.). De sponsorgelden die je ophaalt, komen volledig ten goede aan de pre-school in Katatura.

Voor dat geld ontvang je:

* Welkom door Eva (o.a. eindredacteur Marlies Medema) en Beautiful Kidz met koffie/thee en iets lekkers

* Eva’s Beautiful Kidz-wandelboekje

* Versnapering tijdens de wandeling

* Presentje na afloop

Connexxion zet extra bussen in!

Er is beperkt parkeergelegenheid, dus we raden aan op 17 september met het openbaar vervoer te komen. We zijn blij te kunnen melden dat Connexxion heeft toegezegd speciaal voor Eva’s sponsorwandeling extra bussen te sponsoren voor de deelnemers! 

Tussen 09:30 uur en 11:30 uur zal er een pendelbus van station Soest Zuid naar de Soesterduinen rijden.Tussen 13:00 uur en 17:00 uur zal deze van Soesterduinen naar Soest Zuid rijden. In de bus kun je met OV-Chipkaart betalen. 

We verwachten dat de maximale wachttijd 15 minuten zal zijn. 

Wil je toch met de auto komen? Reserveer dan extra reistijd i.v.m. parkeren, want je auto moet dan misschien een stuk verderop geparkeerd worden. Volg hiervoor de aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Langs de verschillende parkeerplaatsen rijdt ook een pendelbus, deze heeft echter wel een beperkt aantal zitplaatsen. 


Over de inwendige mens

Belangrijk tijdens deze dag is goed eten en drinken. Neem een extra flesje water mee en bedenk of je zelf je lunch wilt meenemen of niet. Goed om te weten hierbij:

Restaurant De Soester Duinen, het begin- en eindpunt van de wandeling, biedt op 17 september speciaal voor de wandelaars van Eva’s sponsorwandeling enkele Eva-arrangementen aan die je vrijblijvend kunt boeken wanneer je dit wilt. 

In het reserveringsformulier kun je als extra optie kiezen:

Eva's Walking Lunch
Eva's Walking Lunch à € 6,95: een lunchpakket af te halen van 09.30 tot 12.00 uur. Deze heeft als inhoud: een luxe bruin broodje gezond, krentenbol, frisse appel, fruitsap en snackreep. Handig voor onderweg!

Let op: Van tevoren reserveren is voor het lunchpakket verplicht.

Eva's Quick Dinner
Wil je na afloop van de wandeling nog iets warms eten voordat je vertrekt, boek dan Eva's Quick Dinner à €12,95 per persoon. Bij aankomst in de ochtend voorafgaand aan de Sponsorwandeling kies je wat je wilt eten: gegrilde zalm, kipsaté of een heerlijk gevulde portobello paddenstoel. Alles met een lekkere salade en frites.

Boeken en reserveren

Reserveren voor Eva’s sponsorwandeling doe je via de reserveerbutton of door hier te klikken. 

Er is een limiet aan de aanmelding - dus geef je snel op, want vol = vol!

(Let op: helaas geen deelname zonder toegangsbewijs)

Degene die reserveert moet EO-lid zijn of worden en kan nog 3 andere niet-leden meenemen. In het reserveringsformulier kun je je aanmelden voor een EO-lidmaatschap à € 15,- per jaar of een Eva-halfjaarabonnement à € 15,- (5 nummers) à € 15,- in het 1e halfjaar, daarna €22,50 per halfjaar.

Annuleren en wijzigen van je reservering
Wil je de reservering annuleren of wijzigen, stuur dan tijdig een mail naar [email protected]l.
Annuleren van de gehele reservering t/m vrijdag 2 september kost €2,50 reserveringskosten.
Annuleren van de gehele reservering vanaf zaterdag 3 september kost het volledige bedrag.
Wijzigen van de reservering t/m vrijdag 2 september kost €2,50 wijzigingskosten per keer.
Wijzigen van de reservering vanaf zaterdag 3 september is niet mogelijk.

Belangrijk om te weten:

- Denk aan goede wandelschoenen, een pen en een flesje water.

- Check de weersverwachting en neem eventueel regenkleding of een extra vestje mee. 

- Zorg tijdig voor sponsors en neem de ingevulde sponsorkaart mee op 17 september!

- Vanwege de capaciteit van het restaurant is het niet mogelijk om aan een andere ronde deel te nemen dan de ronde waarvoor je gereserveerd hebt. Graag je begrip hiervoor!