Eva Logo
9 juni 2016

Mijn man is ernstig ziek. Nu kan het nog

Hennie Alberts en dochter Rhodé wandelden tachtig kilometer voor Eva's Goede Doel 'Beautiful Kidz Namibia'. Ze verzamelden een mooi bedrag van €1224,-. Ze lopen op de troepen vooruit, want Eva's Sponsorwandeling is op 17 september.

 

Waarom hebben jullie een eigen sponsorwandeling georganiseerd?

“Onze jongste dochter, Rhodé, zit het liefst op de bank met haar mobiel. In de meivakantie wilde ik iets actiefs met haar ondernemen, zodat ze in beweging bleef. In Eva las ik over de sponsorwandeling in september, maar aangezien mijn man kanker heeft, weten we niet of we tegen die tijd nog in de gelegenheid zijn om mee te doen. Omdat Beautiful Kidz zich op kinderen richt, was Rhodé ook gemotiveerd. Toen ik vroeg of ze voor Beautiful Kidz wilde wandelen, was ze meteen enthousiast.”

Hoe kwamen jullie aan sponsors?

Omdat mijn man ziek is, sturen we mails naar familie, vrienden en collega’s om ze op de hoogte te houden. In een van de mails heb ik geschreven over Beautiful Kidz en gevraagd of ze Rhodé en mij wilden steunen met een eigen sponsorwandeling. Iedereen vond het zo’n mooi initiatief, dat we flink gesponsord zijn. De hulp kwam uit alle hoeken.”

Wat hebben jullie tijdens de wandeling gedaan?

“Het ene moment hebben we lekker gekletst en het andere moment stapten we flink door. Maar ik heb gemerkt dat het voor onze moeder-dochterrelatie heel goed was om iets samen te doen. Uiteindelijk hebben we tachtig kilometer gelopen en een bedrag van €1224,- opgehaald. We zijn trots op onze prestatie en Rhodé vond het zelfs zo leuk dat ze met me wil blijven wandelen.”

 

Wil jij je net als Hennie en Rhodé ook inzetten voor Beautiful Kidz? Wandel dan op zaterdag 17 september mee! In de Soester Duinen beleef je een stukje van Afrika en ontdek je alles over Eva’s goede doel. Meer info en aanmelden, klik hier>>