Eva Logo
13 oktober 2016 in Uit & thuis

Gratis download voor telefoon en Facebook

Je gedrag of gewoontes veranderen, kan een heel karwei zijn - dus fijn om te weten dat Gods Geest hierbij helpt, van binnenuit. De bijbeltekst die hierover gaat, vind je hier als facebookomslag, poster of telefoonachtergrond.

Er zijn van die momenten in het leven waarop je weet: dit houd ik zo niet langer meer vol. Er zal iets of iemand moeten veranderen. Maar die eerste stap zetten, is ingewikkeld. Kun je eigenlijk wel veranderen? Hoe lang gaat dat wel niet duren? Gelukkig zijn er sleutels tot een gezond veranderingsproces. Mirjam van der Vegt geeft hier een aantal handige tips voor, in het nieuwe Eva Magazine 9.

1 Korintiërs 3:18

En wij allen, die met een aangezicht, waarop geen bedekking meer is, de heerlijkheid des Heren weerspiegelen, veranderen naar hetzelfde beeld van heerlijkheid tot heerlijkheid, immers door de Here, die Geest is.
 

 

Download hier de achtergrond voor op je smartphone.

 

Download hier de achtergrond voor je Facebookpagina.

 

Hieronder vind je de poster met de volledige bijbeltekst erop.