Eva Logo
24 november 2016 in Geloof

Zo wordt advent vieren met je gezin wel heel leuk! #tips

De koude middagen en donkere avonden in de weken voor kerst, de adventtijd, lenen zich uitstekend voor gezellige gezinsactiviteiten. Helemaal mooi als je er ook nog een inhoudelijke draai aan kan geven, toch? Bekijk hier de leukste, grappigste en vooral creatieve ideeën om samen met je peuter, kleuter, kind of tiener naar kerst toe te leven.

Niet dat we zelf zo creatief zijn, maar Matthijs Vlaardingerbroek wel! Op zijn website Creatief Kinderwerk vind je deze maand november maar liefst 50 ideeën om advent te vieren. Alleen in de maand november krijgt iedereen gratis toegang tot deze website. 

Op Creatief Kinderwerk vind je ook verhalen, video's, knutselwerkjes en spellen om thuis, in de kerk of op school te gebruiken. Wekelijks komen er drie gloednieuwe ideeën bij.