Eva Logo
16 december 2016 in Geloof

''Running into love' kan ik eindeloos op repeat zetten als ik in de auto zit.'

'Ik maak vaak lange autoritten en ik luister dan graag naar muziek,' vertelt Eva-redacteur Hilde. 'Sommige nummers kan ik eindeloos herhalen, zoals deze van Kees Kraayenoord.' Bekijk hier de clip, de tekst én de toelichting van Hilde.

'Laatst was ik op de terugweg van een interview, een lange rit. Ik luister veel naar de radio, ook om wakker te blijven, maar dit keer had ik de nieuwe CD van Kees Kraayenoord bij me, dus die ging aan. En ja hoor, al snel sprong dit nummer Running into love er uit voor me en zette ik het op repeat. Tot in den treure :-).

Ik vind de tekst en de opbouw van de tekst zo mooi. Binnen no time kon ik het hele lied meezingen. Okee, het zijn ook niet zoveel woorden, dus het is gemakkelijk om te doen. Woorden die er voor mij uitspringen, is dat gedeelte waar gezegd wordt dat God ons eerst lief heeft en mij wil vasthouden. Dit maakt me zo dankbaar en ik zing het van harte mee: Thank You, thank You that You found me and You hold me in Your arms.'

Hilde Kooij

 

Bekijk de akoestische versie

Case Crayenord (Kees Kraayenoord) Running Into Love - Acoustic Video (Official)

 Wil jij op deze plek ook vertellen over jouw favoriete song(tekst)? Mail je verhaal naar eva@eo.nl.

Running into love  

Once I was lost
Far away from Your heart
You called my name
Covered all my sin and shame
And now I'm running into Love
I'm running into Love
I'm running into Love

Father You are mine
You run to meet me
And your arms are open wide
You will never let me go
Never let me go

Father I am Yours
I will lift my hands and sing for evermore
I will thank You for Your Love
Thank You for Your Love
Father I am Yours

Love made a way
I belong in your embrace
Home I am home
I've become a child of grace
Thank You, thank You that You found me
Found me and You hold me
Hold me in Your arms

Father, Father I will praise You
Praise You for Your mercy
Mercy and Your grace
And now I'm running into Love
I'm running into Love
I'm running into Love

 

Uw Liefde Tegemoet

Ik was de weg naar uw hart volkomen kwijt. U riep mijn naam, toonde uw bewogenheid.
Ik ren uw liefde tegemoet. Ik ren U tegemoet.
Ik ren U tegemoet. 

Vader, U bent goed.
U rent mij met open armen tegemoet. En U laat mij nooit meer gaan, laat mij nooit meer gaan!
Bij U ben ik thuis!
Ik strek mijn armen in aanbidding naar U uit.
En ik dank U voor uw trouw, dank U voor uw trouw.

Vader, U bent goed.
U baant de weg, zodat ik uw hart weer vind. Thuis, ik ben thuis.
U omarmt mij als uw kind. 

Dank U,
dat U mij nooit losliet, losliet of alleen liet; U keek uit naar mij! Vader,
Vader God, ik prijs U, prijs U voor uw liefde; liefde die bevrijdt!

Ik ren uw liefde tegemoet. Ik ren U tegemoet.
Ik ren U tegemoet. 

Orig. titel: Running into love | Tekst en muziek: Kees Kraayenoord & Al Gordon
Nederlandse tekst: Kees Kraayenoord & Harold ten Cate | © 2012 Thankyou Music (adm. at Smallstonemediasongs.com)