Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
20 december 2016 in Christelijke boeken

Speciaal voor jou: een uniek kerstverhaal. Gratis PDF.

"Johanne aarzelt nog even, dan pakt ze toch de telefoon. Eerst Ruud maar bellen, daarna Rick. Haar vingers trillen een beetje als ze het nummer intoetst…" Zo begint het ontroerende unieke verhaal 'Kerstnacht'. Speciaal voor Eva-lezeressen geschreven door de christelijke auteur Ina van der Beek. Download hier gratis de PDF.

Gun jij jezelf deze drukke dagen een moment voor jezelf? Daar kan dit bijzondere leesverhaal vast bij helpen. Je kunt de PDF hieronder bekijken en downloaden.

Kerstnacht

 

Klik op de afbeelding hiernaast om de PDF van het kerstverhaal te downloaden en printen.

 

Kijk hier voor een kerstverhaal om samen met je kinderen te lezen.

Ina van der Beek

Naast familieromans, dagboekjes en gedichtenbundels, verschijnen er geregeld columns en korte verhalen van deze christelijke auteur Ina van der Beek. Regelmatig brengt ze ook kinderboeken uit.

Over het schrijven zegt Ina: “Met mijn boeken hoop ik mensen een stukje leesplezier en ontspanning te brengen, maar ook wil ik graag laten zien, dat geloven in- en leven met God, een verrijking en steun in het leven is.”