Eva Logo
23 februari 2017 in Geloof

Jouw gebed op dit papier?

"In zijn handen ben je veilig. Hij is de Schepper van jouw lach, Hij is de Hoeder van jouw tranen." Deze woorden komen uit een lied van Stormie Omartian dat geschreven is als gebed. Wil jij zelf een gebed voor je geliefden schrijven? Gebruik dan dit speciale briefpapier.

Schrijfster Stormie Omartian heeft meerdere boeken over de kracht van gebed geschreven. Bidden, voor jezelf en voor anderen geeft vertrouwen, moed en rust. Want God weet precies wat elk familielid nodig heeft en het gebed zet Gods genade in werking. De kracht van God en de leiding van de Heilige Geest kan  levens zegenen en veranderen. 

Dus blijf vooral bidden voor de mensen om je heen, voor je dierbaren en familie! Het briefpapier hieronder kun je gebruiken om je gebed op te schrijven. Door te klikken op de afbeelding opent de PDF en kun je het papier uitprinten.