Eva Logo
21 februari 2017

Onze Eva-tweelingen in het klein

In Eva kon je het artikel 'Twee is (meer dan) oké!' lezen. Hier vind je nog een aantal babyfoto's van de tweelingen uit dit artikel. En wat zijn ze allemaal lief!

Annemijn en Nadine

De geboorte van tweeling Annemijn en Nadine, inmiddels 3 jaar, ging niet zo makkelijk. Met 33 weken kwamen ze met een keizersnede op de wereld. Ze waren nog maar net thuis uit het ziekenhuis toen Annemijn stopte met ademen. De meisjes belandden allebei op de IC met het RS-virus (benauwheidsvirus, red.). Annemijn herstelde sneller dan Nadine. Nadine bleek een syndroom te hebben waardoor ze op alle fronten achterloopt. Maar wat zijn de meisjes ondanks de verschillen dol op elkaar!

Henny en Jacoba

Henny en Jacoba (37) werden hier 1 jaar! De dames werken inmiddels in hetzelfde ziekenhuis en in dat ziekenhuis bevielen ze ook allebei zes weken na elkaar van een eeneiige tweeling! Henny kreeg zoons Auke en Sietse (7) en Jacoba dochters Jiska en Renske (7).
Opnieuw allebei een eigen taart voor de derde verjaardag van de meiden.
Babyfoto van de tweelingzoons van Henny: Auke en Sietse.
Wat een stoere mannen!
De meisjes van Jacoba als baby: Jiska en Renske.
Knappe meiden!