Eva Logo
27 februari 2017 in Geloof

Vasten met EVA

De 40-dagen tijd of vastentijd gaat op 1 maart van start. Twee jaar geleden stuurden we onze abonnees deze vastenkalender voor de 40-dagen tijd, in de vorm van 40 verschillende labels voor elke dag een. Dit jaar stellen we deze vastenkalender online beschikbaar voor iedereen.

Deze Eva-vastenkalender geeft handvatten om elke dag in de 40-dagen tijd vrij te maken, stil te zijn met God, te vasten. Voor wie de vastenkalender nieuw is: in de pdf zie je de voor- en achterkant van verschillende labels. De labels zijn per dag genummerd. Deze labels kun je uitprinten en aan elkaar plakken. Een heerlijk rustig en ongedwongen klusje :-). Voor elke dag een overdenking en een bijbeltekst. 

En je vindt ook een uitgebreide uitleg bij de opzet van de kalender.