Eva Logo
23 maart 2017 in Christelijke muziek

Eva zoekt muzikanten!

Ben jij beginnend muzikant? En kun jij zelfstandig optreden in zowel de buitenlucht als tijdens een diner? Dan is Eva op zoek naar jou!
Waarom?

Op zaterdag 20 mei luidt Eva de zomer in met Eva’s Zomerwandeling. Een heerlijk buitenevenement waarbij vrouwen al wandelend - alleen of met vriendinnen – ontspannen, bidden en leren. Dit jaar duiken we in het thema ‘Uw Koninkrijk kome’. Om de vrouwen zowel tijdens de wandeling als bij terugkomst te verrassen met een lekker achtergrondmuziekje, zoeken we een zelfstandig muzikant of muziekgroepje.

Iets voor jou?

Denk je: ‘dat is iets voor mij!’, mail dan een mp3’tje, een foto van jou of jullie (of de link naar een filmpje) en je contactgegevens naar eva@eo.nl. Doe dit onder vermelding van ‘Muziek Eva’s Zomerwandeling 2017’. Mochten we enthousiast zijn, dan nemen we al op korte termijn zelf contact met je op.

Leuke bijkomstigheid: jouw eventuele optreden ondersteunt een actie voor Eva’s Goede Doel.

Oja...

Eva's Zomerwandeling is sowieso een leuk en laagdrempelig evenement om aan deel te nemen. Dus ben je daar benieuwd naar? Kijk hier voor informatie en aanmelden.