Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
15 mei 2017

Mooie en ontroerende kindervragen aan God

Kinderen. Ze kunnen zo ontwapenend en eerlijk zijn! Naar hun omgeving maar ook naar God. Ehm... God? is een facebookpagina die onlangs is opgestart door twee communicatiestudenten, waar ze extra aandacht geven aan deze kindervragen aan God. Een mooie mix van lief en aandoenlijk. Een aantal favorieten hebben we voor je op een rij gezet! Enjoy!

'Dat ik snel een muis en een rat krijg'. 

'Wilt U met mijn opa zijn nu hij zo alleen is'.

'God, waarom heeft iedereen een mening als jongens op jongens vallen?'

 Klik hier om een bezoekje te geven aan de facebookpagina voor meer kindervragen.