Eva Logo
15 juni 2017

Het moment dat mijn geliefde ging

Afscheid nemen is ontzettend moeilijk. In Eva 6 kon je lezen hoe Angenita, Birgitta en Deborah iemand van wie ze heel veel hielden moesten laten gaan. Een moment van pijn, maar ook een blik op een nieuwe wereld.

André, de man van Angenita Wesselius-Hulscher (51) en de vader van Melissa, vecht twee jaar lang tegen de ziekte ALS. Zijn spieren vallen een voor een uit. Hij blijft hoop houden, zelfs als hij niet meer kan praten. Een paar dagen voor hij sterft, typt hij nog persoonlijke berichtjes voor zijn vrouw en dochters. Toch moeten zij hun stoere en sterke vader laten gaan. Bekijk hier de aflevering van het programma Bakkie Troost.

Birgitta Slappendel-Roos (35) is getrouwd met Robert en ten tijde van het interview in verwachting van hun dochter. Op de site van Ik mis je schreef ze onder de naam ‘Birgit’ verschillende blogs over haar verlies.

Op 28 september 2014 werd Jozua Jeremia geboren: het zoontje van Deborah (30). Dit was echter ook de dag dat hij overleed. Deborah schreef over deze verdrietige gebeurtenis gedichten. Een daarvan kun je hier lezen en downloaden.