Eva Logo
11 juni 2017

Onderzoekje: zoek jij een praatplek naast de kerk?

Heb jij behoefte om met andere gelovigen, buiten jouw kerk om, te sparren over opvoeding, werk, relaties, studieboeken of andere thema’s? Om samen te komen op andere plekken dan de kerk en met medegelovigen in gesprek gaan over de onderwerpen waar jij warm van wordt?

De EO wil samen met de protestantse kerken onderzoeken of christenen behoefte hebben om bij elkaar te komen buiten de vaste diensten in de kerk om. Het gaat daarbij om momenten waarbij het geloof een centrale positie inneemt. Je kunt hierbij denken aan allerlei soorten ontmoetingen: fysiek of digitaal. We zijn heel benieuwd hoe jij hierover denkt! 

Je zou ons enorm helpen om via deze link enkele vragen te beantwoorden. De vragenlijst is anoniem in te vullen en kost maximaal twee minuten je tijd.