Eva Logo
7 december 2018 in Geloof

10 concerten waardoor jij helemaal in kerstsfeer komt

It’s Christmas time! Word jij ook zo blij van meezingen- en dansen met kerstliederen? Bij deze concerten kom je helemaal in die heerlijke kerstsfeer. 

1. Adventstour Reyer en Lars Gerfen

We starten dit lijstje met kerstconcerten met een bijzonder duo. Verlangend uitzien naar Kerst, dat is het thema van deze adventstour. De twee zangers bundelen hun krachten. Reyer en Lars verrassen met een prachtige avond vol muziek. Begeleid door piano en gitaar brengen ze hun eigen repertoire en een aantal bekende adventsliederen.

Kaartjes voor reserveren de adventstour kan hier.

2. Kerst met LEV: Wat een geweldige nacht!

Deze avond met de band LEV belooft een heerlijk sfeervol feestje te worden, inclusier glühwein, warme choco, fakkels en lekkere hapjes. LEV pakt dit jaar flink uit. Een avond lang kun je genieten van hun mooie nieuwe kerstliederen, maar ook van de tijdloze kerstklassiekers.

Meer informatie over Kerst met Lev vind je op truetickets.nl.

kerstconcerten

3. Reni & Elisa Krijgsman: Immanuel

Reni & Elisa nemen je mee in een avond vol muziek. Heerlijk luisteren naar prachtige kerstliederen van hun eigen album ‘Immanuel’ en samen bekende kerstliederen zingen. Het belooft een heerlijk warme avond te worden.

Wil je hier nou graag bij zijn? Neem dan hier een kijkje.

4. Kersttour met Marcel Zimmer

Marcel Zimmer trekt dit jaar het land door met een Kerst Familie Sing-In. Samen zingen en God danken voor het mooiste kerstcadeau ooit: Jezus!

Locaties, tijden, data en tickets vind je hier.

5. Kerst met Sela

De kerstconcerten van Sela staan dit jaar in teken van kwetsbaarheid. Toen Jezus op aarde kwam was hij net zo kwetsbaar als wij. Geen koninklijk welkom in weelde en rijkdom. Hij ging van kwetsbaar in een kribbe naar kwetsbaar aan het kruis. Tijdens de concerten wordt Jezus komst herdacht met prachtige oude liederen.

Wil jij Kerst vieren met Sela? Kijk dan hier.

kerstconcerten

6. Kersttour Gerald Troost: Morgen is het kerstfeest

Morgen is het kerstfeest’ is de nieuwe cd van Gerald Troost. Samen met zijn band en een vocalgroep presenteert hij deze cd in een sfeervol programma vol muziek. Een onvergetelijke avond, waarin de hoopvolle boodschap van kerst centraal zal staan.

Meer informatie over de kerstconcerten van Gerald Troost vind je hier.

7. Kerst met Lucas Kramer 

Tijdens deze sfeervolle kerstconcerten neemt Lucas Kramer je mee in het prachtige kerstverhaal. Zangers Pearl Jozefzoon gaat met Lucas mee op tour. Ze zullen enkele duetten zingen en diverse solo’s. Daarnaast is er ook ruimte voor samenzang.

Heb je zin in een sfeervolle avond? Kijk dan hier.

kerstconcerten

8. Trinity: Kerststallentour 

De energie van Trinity is aanstekelijk, dus grote kans dat je straks lekker staat te springen in een stal. Een stal? Jazeker,want Trinity gaat net als vorig jaar kerstfeest vieren in verschillende winterse stallen. Gezelligheid, blije gezichten, verbondenheid met elkaar en meezingen tot je niet meer kan!

Kaartjes reserveren kan hier.

9. Kerst in de Basiliek

Gerald Troost, Ralph van Manen, The Moorvalley Vocal Band en Gospelkoor Relevation delen op 14 december het podium van de Basiliek. Samen verzorgen zij een verassend programma met eigen werk en klassieke kerstliederen. Een avond waardoor je gelijk helemaal in de kerstsfeer komt.

Tickets vind je hier.

10. Kerst bij Joke Buijs

Een heerlijk avondje uit met een ontspannen sfeer en veel gezelligheid. Joke zingt liedjes van haar eigen album, maar er komen ook bekende kerstklassiekers voorbij om met elkaar te zingen. Joke over haar kersttour: "Ik vind het belangrijk dat de kerstboodschap tijdens ‘Kerst bij Joke’ dichtbij komt.”

Reserveren voor kerst bij Joke Buijs kan hier.

Heerlijk al die kerstconcerten! Bij de ultieme kerstsfeer hoor natuurlijk ook een mooie kerstlook. Heb je nou nog geen idee wat je met je haar moet doen? Bekijk dan dit artikel eens.