Eva Logo
6 november 2017 in Uit & thuis

Gratis kledingadvies

Heb jij iets te vieren en daarbij een prangende kledingvraag? Maak kans op een stylingadvies in het nieuwe tv-programma 'Van Harte!'.

Vanaf januari gaat er een nieuw wekelijks tv-programma van start: Van Harte. De kern van het programma is dat we het leven vieren omdat we dankbaar zijn.

Met uiteenlopende ontroerende verhalen als een bijzondere 50e verjaardag, thuis na een emigratie, de eerste verjaardag na een zwaar jaar, het adopteren van een kindje, terug uit het ziekenhuis, een jubileum of een verrassingsfeest; het zijn allemaal mooie momenten om te vieren en daarbij feestelijk uit te pakken.

Daarom geven we in het programma ook aandacht aan het aankleden van zo’n feestmoment, met lekkere taarten, mooie bloemen, een sfeervolle feestruimte, en - vaak het lastigste - je eigen outfit. Heb jij iets te vieren en heb je daarbij een duidelijke vraag over je feestkleding, dan maak je kans om dit in de uitzending te komen doen. Heb je bijvoorbeeld een feest met dresscode 'Ascot' maar je hebt geen idee wat dit is? Of je hebt een nieuwe baan waarvoor je een hele nieuwe outfit nodig hebt. Of je loopt altijd in vrijetijdskleding, maar wordt op een feest in pak verwacht? Heb jij zo’n concrete feestkledingvraag of ken je iemand anders, mail dan naar redactievanharte@eo.nl.