Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
19 december 2017 in Christelijke muziek

Joke Buis: Dichter bij U

Wat is er veel gebeurd dit jaar! Veel mooie momenten, maar we zijn ook verschillende keren opgeschrikt door het nieuws. Of misschien heb jij dit jaar in je eigen leven een zware gebeurtenis moeten doorstaan. Wat is het middenin dit alles dan mooi dat we mogen weten dat we onze veiligheid bij Hem mogen zoeken! Joke Buis zong het prachtige lied 'Dichter bij U' speciaal voor de kerstdagen. Maar ook na kerst is dit nog een prachtig lied. Want dicht bij Hem is de beste plek, het hele jaar door!