Eva Logo
13 december 2017 in Geloof

Minella's Missie: nieuwe online videoserie

Hoofdredacteur Minella van Bergeijk ging naar Israël om letterlijk te wandelen in de voetsporen van de Bijbelse vrouwen. Aan de hand van tien soms intensieve, soms ludieke en soms ontroerende opdrachten proefde ze o.a. in Tel Aviv, Nazareth en Jeruzalem een stukje van het leven van iedere vrouw. En ontdekte ze wat God voor hen betekende en wat zij daar op haar beurt weer van kan leren.

In de eerste, dubbele aflevering, die vanaf vrijdag 19 januari te zien is, maken we kennis met Eva en Debora. Hoe zal Minella reageren als ze, net als Eva, een aantal dingen niet krijgt die ze wel wil hebben?
En komt het goed met de eigenaar van het bakkerswinkeltje in de oude stad van Jeruzalem? Weet Minella, evenals Debora, wijs om te gaan met een ontstaan conflict?

Minella’s Missie is vanaf 19 januari elke maand te zien bij Eva-online.

Bijbelse vrouwen
Het komende jaar gaat Eva maandelijks aandacht besteden aan een Bijbelse vrouw.
Eva 10, het extra dikke kerstnummer, bijt het spits af met Eva, de moeder van alle levenden. Daarna volgen Debora, Mirjam, Maria, de vrouw van Lot, Hanna, Lydia, Esther, de Samaritaanse vrouw en eindigen we eind 2018 met de Moabitische Ruth.