Eva Logo
evenementen Eva 2018
7 december 2017 in Uit & thuis

Onze nieuwe evenementen in 2018

Vanaf deze maand heeft Eva een nieuw jaarthema: vrouwen uit de Bijbel. Aan dit thema besteden we online, in het blad én tijdens onze evenementen aandacht. Benieuwd naar de evenementen voor de komende tijd? Hier vind je ze op een rijtje:

Eva’s LadiesNight (15 februari)

Lekker een avondje met vriendinnen naar de bios is altijd een goed idee. Ga je met Eva, dan is dit bezoekje ook nog eens een verdiepend evenement. We selecteerden een bioscoopfilm die nog die nog niet zo lang draait in Nederland. En waarin het gaat om de strijdbaarheid en het verzet tegen onrecht van een krachtige dame. Door de gespreksvragen ontdek je wellicht iets van de Bijbelse vrouw Deborah én leer je van deze wijze profetes.  Voor meer informatie en reserveren klik je hier.

Eva’s Kloosterretraite (8 en 9 juni 2018)

Hanna bad vurig dat God haar een kind zou schenken. Haar verlangen en ontzag voor God waren zo groot dat zij Hem een belofte deed. Als zij een kind zou krijgen, dan zou ze hem ook weer aan God teruggeven om Hem te dienen. Haar grote wens kwam in vervulling en ze hield haar belofte. Tijdens de tweedaagse in een prachtige kloosteromgeving duiken we in haar leven en zet je ook je eigen leven even stil voor Hem. Kijk hier voor meer informatie. 

Eva on Tour (oktober 2018)

We komen opnieuw naar je toe het komende jaar. En wij niet alleen. TimZingt gaat met ons mee. Een heerlijk avondje zingen, lachen, eten en een waardoor je misschien wel op een andere manier naar bepaalde dingen gaat kijken.

Eva’s Israëlreis (oktober 2018)

Hier zien we enorm naar uit: we organiseren een Eva-reis naar Israël! Door af te reizen naar het land van de Bijbel hopen we nog meer te leren van de Bijbelse vrouwen die we door het jaar heen leren kennen. Hier liepen ze rond, wij gaan erheen in hun voetsporen. Reserveren kan binnenkort via onze website.

Eva’s Vriendinnenweekend (november 2018)

Natuurlijk organiseren we weer ons Eva’s Vriendinnenweekend! En hoe kan het eigenlijk ook anders, in 2018 gaat het dit weekend helemaal over ‘vriendschap’, waarbij de bijbelse vrouw Ruth centraal staat. Denk er dus nu alvast over na met welke bijzondere vriendin(nen) je deze dagen wilt doorbrengen.

En ook: Eva op reis naar Colombia (januari 2019)

In 2018 zamelt Eva, in samenwerking met EO-Metterdaad, geld in voor kansarme vrouwen in Colombia. Conviventia, een partnerorganisatie van het Nederlandse Woord en Daad, zorgt er met het geld voor dat vrouwen een vakopleiding krijgen, zodat zij weer perspectief hebben op een zelfstandig bestaan. Voel je je het komende jaar betrokken bij Eva’s Goede Doel? In 2019 kun je mee met een exclusieve reis om het doel met eigen ogen te bekijken en je eigen talenten in te zetten.

Meer informatie over deze reis vind je hier.

Kortom, genoeg om naar uit te kijken! Leuk als je mee gaat!