Eva Logo
25 januari 2018 in Geloof

40-dagenkalender: met God in de stilte

De vastenperiode komt eraan! Speciaal om stil te staan bij deze veertigdagentijd, heeft Eva een nieuwe versie van de vastenkalender uitgebracht. Vanaf 14 februari staat deze 40-dagenkalender online en nu al te koop via onze webshop!

De kalender bestaat uit veertig losse kaartjes. Elk kaartje heeft aan de voorkant een quote om over na te denken, en aan de achterkant een korte toelichting. Het thema van de kalender is 'Uit de woestijn'. Over dorst en hitte, over suizende stiltes en oases, over woestijnvaders en -moeders die in dit niemandsland ronddwaalden en door God gevonden werden. Want sinds we niet meer in het paradijs wonen, zoekt God ons op in de woestijn.

Wil je de papieren versie met losse kaartjes aanschaffen? Dat kan voor slechts € 8,95 (incl. verzendkosten) in onze shop. HELAAS, DIT PRODUCT IS UITVERKOCHT! 

De online editie gaat op woensdag 14 februari van start via onze website.