Eva Logo
11 januari 2018

5 tips voor een lentegevoel

Het is nu nog maar januari, maar sommigen van ons kijken nu al uit naar de lente. Dat heerlijke frisse gevoel van het zonnetje in je gezicht, wat genieten we daarvan! Wij zochten 5 manieren om alvast een lentegevoel te krijgen in januari.

1. Een fleurige bos bloemen

Wat vrolijke en kleurrijke bloemen doen wonderen op je tafel! Het staat leuk en als je geluk hebt geven ze ook nog een frisse geur af in je huis. Kies lichte zomerse bloemen voor een extra lente effect. Gegarandeerd dat je er een fijn gevoel van krijgt! 

2. Lichte accenten in huis

Een van de makkelijkste manieren om je huis een make-over te geven, is door het vervangen van asseccoires. Heb je hele donkere kussens op de bank? Koop dan wat nieuwe kussenhoezen in frisse pasteltinten en geef het zo een nieuwe look. Staat er nog een kerststuk op tafel? Vervang die door lichte kaarsen met een klein beeldje zoals een vogeltje. Ga zo het huis door en breng lichte tinten in je huis. Denk aan lichte pastelkleuren, bloemenprintjes en andere lentekleuren.

3. Vrolijke posters

Hang eens een vrolijke poster aan de muur! Ze doen je denken aan warme dagen en het ziet er ook nog leuk uit. Onderstaande prints maakten wij voor je. Print ze, lijst ze eventueel in en geef ze een mooi plekje aan de muur! (gratis te downloaden, door erop te klikken!) Ook Pinterest heeft veel mooie afbeeldingen om in te lijsten.

4. Eet gezond en zomers

Eet dingen die je in de lente/zomer ook zou eten. Begin de dag met een kleurrijke smoothie van vers fruit en maak voor het avondeten bijvoorbeeld couscoussalade. Het staat al heel zomers en het smaakt ook nog eens heerlijk!

5. Zet een zomers muziekje aan

Luister naar muziek met vrolijke deuntjes die je aan de zomer doen denken. Luisterde je in de zomer altijd éen specifieke muzieklijst? Zet die dan weer eens aan en droom weg bij de gedachte aan de zon.