Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
11 januari 2018 in Uit & thuis

7x Duurzaam shoppen

SALE! Joepie! Wat heerlijk dat de winkels haar kleding weer afgeprijsd hebben, dat is goed voor onze portemonnee. Maar... als we eerlijk zijn, worden we er ook wel een beetje hebberig van. Vaak denken we dan niet meer na over waar de kleding vandaan komt. Is dat dan wel zo duurzaam? Daarom zetten wij voor jullie onze 7 favoriete duurzame winkels op een rijtje. Die hebben gelukkig ook sale!

1. F.A.A.M 
Deze winkel heeft een groot assortiment van leuke en betaalbare kleding. Ecologisch, eerlijk en van goede kwaliteit! Voor je man en kinderen kun je hier ook goed slagen.

2. Geitenwollenwinkel
Deze winkel krijgt van ons al pluspunten door de naam. En ze bewijst met haar moderne assortiment dat duurzame kleding helemaal niet oudbollig hoeft te zijn! 

3. De Groene Knoop
Moderne en betaalbare kleding, een goede combinatie! De winkel heeft een gevarieerd assortiment met zowel basics als unieke items. Wij zijn fan!

4. ARMEDANGELS
Deze winkel is éen van onze favorieten. Zulke leuke kleding! Als je van lekker basic houdt, dan is dit de winkel voor jou. Van swierende jurkjes tot comfy truien, allemaal ecologisch en eerlijk gemaakt.

5. People Tree
De kleding van People Tree is klassiek en vrouwelijk, maar ook een beetje stoer en opvallend. De kleding is gemaakt van goede kwaliteit en gaat daarom langer mee dan gemiddeld. Wij gooien ons winkelmandje er gerust vol mee!

 

Tweedehands

Ben je meer van de tweedehans kleding? Ga dan eens langs bij deze leuke winkels!

6. Reshare Store
Bij deze winkelketen van het Leger des Heils verkopen ze eigentijdse tweedehands kleding voor een klein prijsje. Weliswaar geen sale, maar dat heeft deze winkel niet nodig ;) De winkels zijn ook nog eens leuk ingericht en het assortiment is gevarieerd. Echt een aanrader!

7. Appel & Ei
Deze leuke winkel heeft een wisselend assortiment van stijlvolle kleding voor een mooi prijsje. En helemaal leuk is: je kunt er je eigen kleding verkopen! Tijd om je winterkast eens uit te zoeken, misschien zit er nog iets tussen voor de verkoop?

 

Veel shop plezier!