Eva Logo
20 januari 2018 in Uit & thuis

Apps die je niet mag missen

Hou jij wel van een goede app op je telefoon? Dit zijn er 3 die je dan echt even moet installeren!

Bijbel app

Heb jij al een bijbel app op je telefoon? Nee? Installeer er dan snel eentje! Er zijn verschillende apps om uit te kiezen, vaak krijg je genoeg keuzes als je 'bijbel' of 'bijbel app' intypt bij het zoekgedeelte van de app store. Het is enorm handig voor als je onderweg bent of gewoon even geen bijbel in de buurt hebt. Zo kun je toch je favoriete bijbelgedeelten opzoeken en delen met anderen!

Woord Snack

Hou jij wel van een spelletje zo af en toe? Wachtend op je kinderen, of in de trein onderweg naar je werk? Zoek dan eens dit spelletje op! Het is een denkspelletje waarbij je woorden moet vormen met de aangeboden letters. Misschien verrijk je er je woordenschat ook nog wel mee! ;)

Spotify

Muziekmensen opgelet: hier vindt je al je favoriete muziek op éen plek. En ja, ook die heerlijke CD's van Sela, Psalmen voor Nu en Opwekking. Echt een uitkomst, deze app! Als je hem installeert, volg ons dan gelijk even op ons account. We maken regelmatig fijne lijsten met nieuwe muziek!