Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
4 januari 2018

Eva zoekt wereldvrouwen

Voor een nieuwe online serie zijn we op zoek naar Nederlandse vrouwen die op bijzondere plekken in het buitenland wonen.
  • Ben jij Nederlandse van origine, maar woon je inmiddels buiten de Nederlandse grenzen? 
  • Maak je regelmatig bijzondere dingen mee waarvan je denkt: dit zou ik wel willen delen met de vrouwen in Nederland?

Misschien zijn wij dan wel naar jou op zoek. In een nieuwe online serie willen we elke week een Nederlandse vrouw portretteren die vertelt over haar belevenissen in het buitenland. Wil jij je verhaal delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] We zien uit naar je verhaal!