Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
25 januari 2018 in Geloof

Minella's Missie: in de voetsporen van Eva en Debora

In de eerste aflevering van 'Minella's Missie' maken we kennis met Eva en Debora. Hoe zal Minella reageren als ze, net als Eva, een aantal dingen niet krijgt die ze wil hebben? En lukt het haar om als een echte leider, zoals Debora, iets van iemand gedaan te krijgen? Bekijk de aflevering hieronder!

De volgende aflevering van 'Minella's Missie' kun je vanaf 22 februari op onze website bekijken. Hierin gaat Minella aan de slag met opdrachten van Mirjam, de zus van Mozes, en Maria, de moeder van Jezus. 

Meer lezen over Eva, Debora en andere bijbelse vrouwen? Klik hier