Eva Logo
1 februari 2018 in Uit & thuis

Gekke selfietrend: chinning

Ben je de ‘chinfies’ al tegengekomen op je Facebooktijdlijn? Michelle Liu is de chinning trend begonnen op haar Instagramaccount @chinventures. Ze wilde op een grappige manier met haar onzekerheden omgaan en dat is haar zeker gelukt.

Op haar Instagramaccount post Michelle foto’s van haarzelf over de hele wereld. Ze laat haar onderkin zien bij de Tower Bridge in Londen, ze showt ‘m voor de Eiffeltoren in Parijs en zelfs bij de grachten in Amsterdam is haar onderkin prominent aanwezig.

Een instructie voor de ‘chinfie’. Neem je mobiele telefoon en strek je arm ver voor je uit. Hou je telefoon wat laag, zodat er vanonder een foto gemaakt kan worden. Trek dan je hoofd in, zodat de onderkin met volle glorie zichtbaar wordt, neem een selfie en klaar is de ‘chinfie’.

Laat ons jouw beste ‘chinfie’ zien!