Eva Logo
9 maart 2019 in Uit & thuis

Vijf keer DIY voor Eva’s vastenkalender

Afgelopen week is de vastenperiode begonnen. Veertig dagen leven we naar Pasen toe waar Jezus het offer bracht dat ons echte vrijheid geeft.

In de periode voorafgaand aan Pasen delen we iedere week voor 6 dagen een dagelijks citaat of overdenking. Je kunt deze downloaden. We hopen dat de overdenkingen jou laten ontdekken hoe heerlijk de vrijheid is die we in Jezus hebben. Bewaar de citaten en overdenkingen op een van deze mooie DIY-manieren. Zo herinner jezelf steeds opnieuw aan Jezus’ ultieme geschenk van vrijheid voor jou! 

Prik 'm vast

Een heerlijk simpele manier om alle posters van Eva's vastenkalender te bewaren. Alles wat je nodig hebt is een prikbord, punaises en, voor wie wil, mooie washi-tape. Wie zegt dat eenvoud niet mooi kan zijn? Klik hier voor de werkbeschrijving 

Aan de slinger


Nog zo'n heerlijk eenvoudige manier om de vastenkalender op te hangen: zo verlies je hem niet uit het oog en kun je heel de dag door nog eens over het citaat of de overdenking nadenken. Iets voor jouw huis? Klik hier voor de werkbeschrijving. 

Ga voor gaas


Heb je iets meer tijd en zin om creatief aan de slag te gaan? Dan is deze DIY vast iets voor jou. Bevestig de posters van Eva's vastenkalender aan dit gaas. Aan de slag met dit idee?  Klik hier voor de werkbeschrijving. 


Een mooie, grote ruwe houten plank, punaises en/of washi-tape is alles wat je nodig hebt. Hang hier de posters van Eva's vastenkalender op als herinnering aan Jezus' geschenk van vrijheid voor jou! Klik hier voor de werkbeschrijving. 

(kijk voor meer inspiratie onder de banner)


Nog een origineel idee om de posters van Eva's vastenkalender op te hangen. Hang ze mooi bij elkaar of juist door heel je huis, zodat je overal weer even wordt herinnerd aan de bijzondere tijd van Pasen. Klik hier voor de werkbeschrijving.