Eva Logo
Overnachten
29 maart 2019 in Uit & thuis

5 keer overnachten tijdens Eva’s Kloosterretraite

Heb jij al gereserveerd voor Eva’s Kloosterretraite? Er zijn geen slaapplaatsen voor de deelnemers in het klooster, dus hebben we een aantal leuke overnachtingsadresjes in de buurt van Oosterhout voor je gevonden.

In stilte op zoek naar Gods aanwezigheid. Ga jij met ons mee naar het klooster? Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei zal Ron van der Spoel tijdens vier plenaire samenkomsten spreken en verzorgt de Oden van Salomo de worship. Klik hier meer info & reserveren.

Slapen in het klooster van Oosterhout gaat helaas niet. Wil je toch overnachten in stijl? Iets verderop vind je Bed & Breakfast Het Klooster Breda. ‘’Je logeert in de voormalige verblijven van de paters van dit prachtige rijksmonument en begint de dag met een heerlijk ontbijt in de gezellige huiskamer.’’ 

Nog geen twee kilometer van de Paulusabdij vind je Bed & Breakfast Vicino. Vicino is een Italiaans restaurant met twee mooie, luxe suites. Word jij wakker met een echte Italiaanse cappuccino? 

Liever slapen op een landelijk plekje? Dan is Bed & Breakfast Het Tuinderhuisje in Made misschien we iets voor jou. Een fijne plek met veel privacy en een eigen keuken waar je prima een eigen maaltijd klaar kunt maken.  

Kom je met een aantal vriendinnen naar Eva’s Kloosterretraite? Bij Bed & Breakfast Logeren bij van Heeren kun je met meerdere personen terecht. Praat nog heerlijk met elkaar door over jouw klooster-ervaring in de gezellige zithoek of rondom de vuurkorf. Liever even je hoofd luchten? Deze B&B ligt in een prachtig omgeving waar je heerlijk kunt wandelen.  

Hotel Oosterhoutligt in het centrum van Oosterhout, en is tegelijkertijd een fijne plek van waaruit je na het programma ook nog een heerlijke wandel- of fietstocht kunt maken. Klik hier voor meer info & boeken.