Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
29 maart 2018

91-jaar en nog steeds een praktiserend arts

Dr. Melissa M. Freeman is 91 jaar, maar dat houdt haar niet tegen om te doen wat ze het liefst doet: haar werk als medische arts. Dr. Freeman is kleindochter van slaven en vertelt het bijzondere verhaal van haar opa. Bekijk de video voor de bemoedigende woorden van deze sterke vrouw.

Dr. Melissa M. Freeman is 91 jaar, maar dat houdt haar niet tegen om te doen wat ze het liefst doet: haar werk als medische arts.

Dr. Freeman is kleindochter van slaven en vertelt het bijzondere verhaal van haar opa. Bekijk de video voor de bemoedigende woorden van deze sterke vrouw.