Eva Logo
5 maart 2019 in Uit & thuis

DIY: Printable bij Psalm 91

Schaduw wordt in de Bijbel als een groot geschenk gewaardeerd; het is een heerlijke verkoeling in de brandende hitte. Met deze DIY wordt je hier weer op een mooie manier aan herinnerd.


Geen Licht zonder schaduw


In de Psalmen betekent schaduw vaak ‘schuilplaats’. ‘In de schaduw van Uw vleugels zal ik schuilen’ staat in Psalm 57:2. Een plek waar je mag vertoeven, uit kan rusten en waar genezing is. ‘... onder Zijn vleugels zal genezing zijn’ (Maleachi 4:2). Het allerbelangrijkste is om dicht bij de schaduw-Bron te blijven. Net als de wolkkolom; het volk kwam in beweging als de wolk verder ging. Ga waar Hij gaat, blijf dichtbij Hem en schuil in Zijn schaduw.  

Download hier de printables van Psalm 91. Eenvoudige lijsten in dit formaat kun je vinden bij bijvoorbeeld de Ikea. Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechter muisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' 

Productie, DIY en styling: Suzanne de Lima 
Fotografie: Renske Meinema 

Deze DIY is afkomstig uit het maartnummer van Eva. Gratis proefnummer aanvragen? Dat kan hier