Eva Logo
30 maart 2018

Eva zoekt ministry-bidders

Ben jij een echte bidder? En ben jij graag betrokken bij de activiteiten van Eva, in het bijzonder Eva's Vriendinnenweekend? Dan zijn we dan op zoek naar jou!

Bij Eva’s vriendinnenweekends gebeuren mooie dingen. Vrouwen worden geraakt door een toespraak, een beeld, een lied. Na afloop van de ochtendbijeenkomsten kunnen de deelnemers gebruik maken van ministrygebed. Per ochtend komen 80 tot 100 vrouwen naar voren om voor zich te laten bidden.

“Ik ben elk jaar weer onder de indruk van wat er gebeurt tijdens Eva’s Vriendinnenweekend,” vertelt Natasja den Boer, coördinator van Nazorg & Ministrygebed tijdens Eva’s Vriendinnenweekends. “God is aan het werk en wij staan daar met ons neus bovenop! Er wordt gebed gevraagd voor heel moeilijke dingen waar vrouwen mee worstelen maar ook vragen vrouwen een zegen over bijvoorbeeld hun vriendschap. Ik hoor vaak terug van de ministrybidders dat ze voor iemand aan het bidden waren en ineens dachten ‘wat zeg ik nu?’. Dat blijkt dan achteraf precies nodig geweest te zijn voor die vrouw op dat moment. Alleen God kan dat doen. Het is bijzonder hoe Hij dit gebed gebruikt om vrouwen te zegenen.”

We zijn op zoek naar vrouwen die mee willen werken in de ministryteams. Heb jij de cursus Ministrygebed van New Wine gedaan en wil je dit inzetten voor Eva-activiteiten? Stuur dan een mail naar Natasja (natasja.den.boer@eo.nl). Zij neemt contact met je op over de mogelijkheden. Ook kun je bij haar vrijblijvend meer informatie opvragen.

In mei 2019 organiseert New Wine een nieuwe ministry-cursus waaraan je kunt deelnemen: hier lees je er meer over, en via deze link kun je meer te weten komen over een ministry-trainingsevent dat hieraan vooraf gaat, en dat plaatsvindt van 16-18 mei. 

Meer lezen over bidden? Lees dan ook eens deze bijbelstudie