Eva Logo
Eva's Vriendinnenweekend
4 maart 2019 in Uit & thuis

Eva's Vriendinnenweekend gaat verhuizen! #2

Eva’s Vriendinnenweekend gaat verhuizen! Na negen jaar Zandvoort hebben we een fantastische nieuwe locatie gevonden waar we je samen met je vriendin, zus, oma, nichtje of moeder hartelijk willen verwelkomen! Benieuwd waar we naartoe gaan? Lees dan snel verder!
Eva's Vriendinnenweekend


Tip 2 

Vorige week heb je kunnen lezen dat de plek waar Eva's Vriendinnenweekend naartoe zal verhuizen bekend staat om de visserij. Nog een heerlijk vage tip. Vandaag, met behulp van de tweede tip, komen we weer wat dichterbij de nieuwe locatie. Wie kent ‘m niet: Nijntje. Dit stripfiguur is een typisch icoon in deze plaats. Wat denk jij: waar gaan we naartoe!? Over een aantal dagen delen we de laatste tip en op donderdag 7 maart onthullen we de nieuwe locatie! Meld je aan voor onze online wekelijkse nieuwsbrief en hoor op 7 maart als eerste waar Eva’s Vriendinnenweekend plaatsvindt en wanneer jij en je vriendinnen een ticket kunnen bemachtigen. 


Benieuwd naar nog een hint? Kijk hier.