Eva Logo
Eva's Vriendinnenweekend
6 maart 2019 in Uit & thuis

Eva's Vriendinnenweekend gaat verhuizen! #3

Eva’s Vriendinnenweekend gaat verhuizen! Na negen jaar Zandvoort hebben we een fantastische nieuwe locatie gevonden waar we je samen met je vriendin, zus, oma, nichtje of moeder hartelijk willen verwelkomen! Benieuwd waar we naartoe gaan? Lees dan snel verder!
Eva's Vriendinnenweekend


Tip 3

Vandaag de laatste tip voordat we de nieuwe locatie van Eva’s Vriendinnenweekend bekend zullen maken. Vlakbij deze nieuwe plek staat een vuurtoren. Dat betekent dat je net als in Zandvoort ook op deze fantastische nieuwe locatie heerlijk kunt uitwaaien tijdens een mooie strandwandeling. Weet jij over welke plek we het hebben? Morgen maken we de nieuwe locatie bekend, so stay tuned! Meld je aan voor onze online wekelijkse nieuwsbrief en hoor op 7 maart als eerste waar Eva’s Vriendinnenweekend plaatsvindt en wanneer jij en je vriendinnen een ticket kunnen bemachtigen.