Eva Logo
Jannica van Barneveld
17 april 2018

Donorlever voor Jannica

Dit weekend plaatsten we een bericht over Jannica van Barneveld, die met spoed op de intensive care werd opgenomen en een leverdonor nodig had. Het ongelooflijke is gebeurd: er is een donor gevonden, zo meldde vanmorgen arts Gor Ghatchikyan, die de zaak via Facebook onder de aandacht bracht.

Gor schrijft: "Vanochtend kreeg ik een bericht dat Jannica in de nacht geopereerd is en een donorlever heeft gekregen. Uiteraard is zij nog erg zwak en kritiek ziek. Als het de goede kant op blijft gaan, mag ze vandaag van de beademing af. De komende tijd is een zware tijd van herstel. De intesivisten, verpleegkundigen en het transplantatieteam hebben echt geweldig werk gedaan!!! De familie van de donor mag hopelijk ook troost vinden in hun verdriet dat een andere leven gered is. Veel sterkte in jullie verlies! Iedereen bedankt voor het delen, bidden en medeleven."