Eva Logo
Eva's Vastenkalender
5 april 2019 in Geloof

Eva's Vastenkalender: deel 5

Eva's Vastenkalender kun je gebruiken in de veertigdagentijd: van 7 maart tot 20 april

Met Eva zijn we dit jaar Op weg naar Vrijheid. Het toeleven naar Pasen is daarin een speciale periode. Want, Jezus’ offer bracht ons ultieme vrijheid. Gek genoeg is het vaak niet de ontvangen vrijheid die we koesteren, maar lijkt onze behoefte om een dienstbaar christen te zijn ons harder te roepen. Laten we in de periode voor Pasen eens anders kiezen. Veertig dagen lang geven we de Martha in onszelf vrij om als Maria aan Jezus’ voeten te zitten en te luisteren.

Je kunt ervoor kiezen om in deze periode te vasten, of je kunt gewoon ontvangen en er een dagelijks stilte- of gebedsmoment aan koppelen. De zondag hebben we vrijgehouden, traditioneel vallen deze niet binnen de vastentijd. Zit je de komende weken naast ons?

We wensen je een goede tijd toe!

Ben je een trouwe Eva-lezeres? Misschien herken je deze kalender dan. In 2015 heb je hem bij Eva ontvangen. We hebben deze opnieuw vormgegeven en passend gemaakt bij deze periode. 

Eva's Vastenkalender

Zo sla je de vastenkalender op

Je kunt Eva's vastenkalender makkelijk opslaan door op de download button te klikken. De vastenkalender verschijnt nu in het groot. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor de optie 'opslaan als.'

De vorige vastenkalenders gemist? Hieronder vind je de linkjes!

Vastenkalender 1
Vastenkalender 2
Vastenkalender 3
Vastenkalender 4 
Vastenkalender 6