Eva Logo
Harriette Verwey
25 april 2018 in Hoofd & hart

Harriette Verwey: 'Mijn juf geloofde haar oren niet toen ze hoorde dat ik was afgestudeerd'

Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk ontmoet in haar favoriete restaurant in haar woonplaats Houten krachtige en inspirerende vrouwen met een bijzondere positie in de samenleving. Vrouwen die zij graag wil ontmoeten. Samen hebben ze het over geloof, schoonheid en ambitie. En ook over de vrouw die in deze Eva centraal staat.

"Ze kan goed leren en is heel intelligent, maar er gaat niks van haar terechtkomen," zeiden leraren op ouderavonden over Harriette Verwey. "Ze is zo verlegen, als je haar aankijkt begint ze te huilen." Toch schopte Harriette, die opgroeide op in een arm, Surinaams gezin, het tot topcardioloog in het LUMC. Bekijk hier de video!

Minella meets Harriette Verwey

 

 

Beluister hier de podcast van Minella en Harriette!

Of beluister hier de podcast in Soundcloud.
Beluisteren in RSS kan hier

Lees je liever? Klik hier om het interview te lezen!