Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
25 april 2018 in Hoofd & hart

Harriette Verwey: 'Mijn juf geloofde haar oren niet toen ze hoorde dat ik was afgestudeerd'

"Ze kan goed leren en is heel intelligent, maar er gaat niks van haar terechtkomen," zeiden leraren op ouderavonden over Harriette Verwey. "Ze is zo verlegen, als je haar aankijkt begint ze te huilen." Toch schopte Harriette, die opgroeide op in een arm, Surinaams gezin, het tot topcardioloog in het LUMC. Bekijk hier de video!

Minella Meets... Harriette!

In het meinummer van Eva is een uitgebreid interview met Harriëtte te lezen. Vraag hier een gratis proefnummer aan! 

 

Beluister hier de podcast van Minella en Harriette!

Of beluister hier de podcast in Soundcloud.
Beluisteren in RSS kan hier