Eva Logo
Jannica
14 april 2018

Jannica heeft binnen enkele uren een lever nodig

Elke seconde telt voor Jannica van Barneveld (29), een jonge vrouw uit de gemeente Mozaïek 0318 in Veenendaal. De zangeres ligt op dit moment op de intensive care van het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. En heeft binnen zo'n 24 uur een lever nodig.

Jannica heeft een ernstige auto-immuunziekte. “Ze heeft nu heel snel een donorlever nodig anders redt ze het niet'', vertelt zanger Rogier Pelgrim uit Wageningen, een vriend van de zangeres, in De Gelderlander. Ze is getrouwd met William en moeder van een dochtertje. Rogier: “Ik hoop en bid dat haar dochtertje van 2 niet zonder moeder hoeft op te groeien.''

De kwestie is extra onder de aandacht gebracht door de Utrechtse ic-arts Gor Khatchikyan:

Bidden jullie mee voor Jannica en haar gezin?