Eva Logo
14 april 2018

Joyce den Engelse is de nieuwe directeur van Huis van Belle

Sinds 4 april heeft Huis van Belle een nieuwe directeur: Joyce den Engelse heeft het stokje overgenomen van Eline Hoogenboom. “Ik vind het een voorrecht om met het team verder te mogen bouwen aan deze mooie organisatie.”

Joyce studeerde Pedagogische Wetenschappen en deed uitgebreide managementervaring op in diverse branches. “Ik zie ernaar uit om aan de slag te gaan als directeur van Huis van Belle. Met een dochter in de (jonge) basisschoolleeftijd ben ik me heel erg bewust van de impact die goede rolmodellen hebben in het leven van onze kinderen en tieners. Huis van Belle helpt tienermeiden sterker te worden in hun identiteit en relatie met God, om van betekenis te zijn voor anderen.”

Huis van Belle werd in februari 2012 opgericht met als doel een veilige plek te creëren voor tienermeiden en hen te helpen hun identiteit in God te vinden. Het begon allemaal met een website, waar later een magazine bij kwam. Ook heeft Huis van Belle een eigen schoolagenda en werd vorige week de ‘Belle Bijbel’  gepresenteerd! 

De oprichtster van Huis van Belle, Eline Hoogenboom, blijft nog tot 1 juni om haar werk over te dragen aan Joyce.