Eva Logo
Koningsdag
23 april 2018 in Uit & thuis

Oranje van boven tot onder

27 april vieren we de konings verjaardag. De oranje vlaggetjes zijn overal te zien, de kinderen versieren hun kleedjes met oranje spulletjes en jij… weet niet wat je aan moet trekken. Wij hebben een lijstje vol inspiratie voor je!

Nog even shoppen voor Koningsdag? Dat lijkt misschien lastig, maar ga naar je favoriete online winkel, klik op de categorie die je wil en vaak kan je dan bij de filters een kleur selecteren. Alle oranje kleding binnen handbereik!

Simpel jurkje

Koningsdag jurk

Een jurk kan nooit misstaan. Vooral zo’n simpele als deze van Mango. Lekker makkelijk, lekker simpel. Voor als je niet houdt van allerlei tierelantijntjes. Je valt natuurlijk wel mooi op doordat je helemaal oranje bent. Laat dat feestje maar komen.

Vrolijke jurk

Koningsdag jurk

Deze jurk van River Island lijkt een ingewikkelde omslagjurk, maar je trekt hem zo over je hoofd heen. Easy! De bloemen zorgen voor een heerlijk lente gevoel en hij wappert lekker in het rond. Dat wil je toch uitstralen op zo’n dag als deze? Je ziet er gelijk fancy uit

Serene blouse

Koningsdag blouse

Voor als je niet zo van jurkjes houdt, maar toch iets netjes aan wil trekken: een oranje blouse van Warehouse bijvoorbeeld. Het fijne aan blouses is dat ze wat wijder zitten en ze niet zo aan je lichaam plakken. Ook heeft deze blouse wijde mouwen, helemaal hip tegenwoordig!

Simpel t-shirt

Koningsdag shirt

Voor als je niet zo van poespas houdt: een oranje gestreept t-shirt van Samsøe & Samsøe. Voor een subtiel koningsdagtintje. Met een nette broek en blazer is dit simpel, maar elegant. Of met een mooie spijkerbroek en gympen voor een nonchalante uitstraling. Kom maar op met die kleedjesmarkt.

Nette pantalon

Koningsdag pantalon

Had je hier al aan gedacht? Geen oranje boven, maar oranje onder. Deze pantalon van Violeta by Mango is lekker opvallend, maar je kan hem mooi combineren met een rustige top. Je kan hem ook gewoon naar kantoor aan als alle feestvreugde weer is afgelopen. Win-win.

En voor hem...

Koningsdag pak

Nu jij er helemaal tiptop uitziet, is het de beurt aan je man. Dit fantastische pak van Opposuits mag niet ontbreken op Koningsdag. Super classy. Beter kan hij niet voor de dag komen op de verjaardag van de koning.